GEBAKKEN ZALM (of kip of eigenlijk dat wat je lekker vind) MET AVACADO/SINAASAPPEL SALSA ( 1 persoon)
Ingrediënten
– 1 stukje zalmfilet
– 1/2 avocado
– 1 el honing
– 1 tl mosterd
– 1 el olijfolie
– 1 el witte wijnazijn
– 1 kleine sinaasappel
– 1/4 rode ui
– verse basilicum
Bereidingswijze
Bereiding:
Snijd voor de salsa de avocado, sinaasappel, rode ui en basilicum in kleine stukjes. Maak de dressing door de olijfolie, honing, mosterd, witte wijnazijn en peper en zout te mengen.
Schep dit door de stukjes avocado en sinaasappel. Zet even apart.
Bak de zalm of kipfilet in de pan gaar. Serveer er de salsa bij. Super fris en je zult verrast zijn over de smaak combinatie.
Smakelijk!
Marie’s Kookwereld
Microlab
Kastanjelaan 400
5616 LZ Eindhoven
E: marieskookwereld@outlook.com
KVK 74248898