Super lekkere en gezonde VIS OVENSCHOTEL met BASILICUMOLIE (4 pers)

Ingrediënten

– 4 pangiusfilets, tilapia of kabeljauw
– 1 broccoli of mini broccoli (bimi)
– 250 gram cherry tomaatjes
– 1 venkel
– peper en zout
– 1 citroen
Marinade:
– 3 teentjes knoflook
– 100 ml olijfolie
– 2 el Italiaanse kruiden
– handje verse basilicum
– 1 el mosterd
– 1 el citroensap

Bereidingswijze

Kruid de visfilets met peper en zout. Eventueel kun je ook viskruiden gebruiken.
Zet de oven op 200 graden. Doe de visfilet in de ovenschaal. Leg er de tomaatjes en broccoli bij. Snijd de venkel in kleine stukjes. ( mag je ook weglaten) Leg dit ook erbij.
Maak de marinade door de ingrediënten te mengen. Giet dit over de vis en groenten. Meng even met je vingers alles goed door elkaar. Leg een schijfje citroen op elk stukje visfilet. Zet in de oven voor 20 minuten… en klaar!
Zo simpel is gezond en lekker eten!