GEROOKTE ZALM MET BIET EN PERZIK (1 Pers lunchgerecht)

Ingrediënten

– 75 gram gerookte zalm
– 2 rode bietjes
– 1 perzik
– 2 el olijfolie
– tuinkers/ paar munt blaadjes
– 1 el balsamicoazijn
– 1 el honing
– 1 el mosterd
– verse dille of bieslook naar keuze

Bereidingswijze

Schil de perzik (of mango kan ook). Snijd in schijven en grill ze voor ongeveer 5 minuten per kant in een hete droge grillpan. Snijd de rode biet in schijven. Maak de dressing door de olijfolie, azijn, honing en mosterd te mengen. Breng op smaak met peper en zout. Neem een mooi wit bord. Leg in een cirkel om en om de zalm, biet (of komkommer of avocado als je geen bieten lust) en de perzik.
Druppel er de dressing over. Simpel om te maken maar een kadootje op je bord.
Zo moet lekker gezond eten zijn volgens mij.
Smakelijk!!!