AARDBEIENCRUMBLE MET YOGHURT (super lekker ontbijt variant) 1 persoon

Ingrediënten

– 100 gram aardbeien
– 1 tl limoensap
– 100 ml yoghurt of kwark naar keuze
Crumble:
– handje amandelschaafsel
– 25 gram amandelmeel
– 1 el olijfolie
– handje geraspte kokos
– 1 el honing
– snufje kaneel
– snufje zout

Bereidingswijze

Verwarm de oven op 180 graden. Maak de aardbeien schoon en snijd ze in kwarten, en doe ze in een kom. Voeg het limoensap toe. Verdeel de aardbeien over een 1 persoons oven schaaltje. Meng de ingrediënten voor de crumble goed door elkaar. Voeg eventueel nog wat extra olijfolie toe als je vindt dat het mengsel te droog is. Verdeel de crumble over de aardbeien en bak in 20 Minuten in de oven totdat de bovenkant mooi goudbruin is. Eet de aardbeien crumble lauwwarm met een schep kokosyoghurt of vanille yoghurt.
Smakelijk.