HEERLIJKE OVENSCHOTEL MET GEHAKT EN ZOETE AARDAPPEL (4 Pers)

Ingrediënten

– 450 gram rundergehakt
– zak zoete aardappelblokjes
– 1 courgette
– 1 rode paprika
– 2 teentjes knoflook
– geraspte kaas
– pak aardappelpuree voor de oven
– kruiden: 1 tl komijn, 1 tl koriander, 1 tl Provençaalse kruiden, peper en zout,

Bereidingswijze

Zet de oven op 180 graden. Snijd de courgette en paprika in blokjes. Maak de aardappelpuree volgens de berijdingswijze van de verpakking.
Doe wat olijfolie in een diepe pan en bak het gehakt voor 5 minuten. Voeg alle overige ingrediënten behalve de aardappelpuree en kaas toe. Laat voor 10 minuten zachtjes garen. Pak een ovenschaal en doe daar alles in. Smeer er de aardappelpuree gelijkmatig over uit en maak af met geraspte kaas.
Zet voor 35 minuten in de oven.
Je zult verrast zijn door de heerlijke combinatie van smaken!
Wij smullen er al twee dagen van.