Salade van ZOETE AARDAPPEL op Mexicaanse wijze (2 pers)

Ingrediënten

– 1 zoete aardappel, geschild in blokjes
– 1/2 rode paprika
– 4 mini maïs uit blik
– 1 avocado
– handje kidneybonen
– 50 gram gerookte kipfilet
– handje walnoten of pistachenoten
– dressing: 2 el yoghurt, 1 el kerrie kruiden, 1 tl mosterd, 1 el wittewijn azijn, peper en zout,
verse bieslook of basilicum

Bereidingswijze

kook de zoete aardappel blokjes in ruim water gaar. (Ongeveer 15 a 20 minuten).
Snijd de avocado in kleine blokjes. Grill de babymais samen met de avocado in een hete grillpan met een klein beetje zonnebloemolie of archideolie. Meng de ingrediënten voor de dressing. Snijd de gerookte kipfilet in stukjes.
Meng alle ingrediënten door elkaar in een mooi bord. Schenk er de dressing over en maak af met de walnoten of pistachenoten.
Simpel! Voedzaam! En super lekker.